36_hvh_v280_sfeerlr_smallSlider

Bij Ako Sol is alle buitenzonwering inclusief gratis meten en monteren!

Iedereen verlangt naar de zomer en de zon. Lekker achterover op het terras met een boek en een verkoelend drankje. Toch ervaren wij de zon niet altijd als prettig. Een overdaad aan zonnestralen in of om ons huis trachten wij te voorkomen door het plaatsen van zonwering. Omdat elk pand anders is en ieder persoon zijn eigen wensen heeft bestaan er verschillende soorten zonwering, zodat estetische vormgeving en functionaliteit hand in hand kunnen gaan

Uitvalschermen, doeltreffende zonwering!

Uitvalschermen

Ze bieden een ideale oplossing voor een prettiger klimaat in je huis. Fel zonlicht in huis en de bijbehorende warmte zijn verleden tijd. Bij Ako Sol Zonwering geven wij je een ruime keuze uit diverse modellen die je kunt aanpassen naar wens.

Bekijk meer

Knikarmschermen, optimaal genieten!

Knikarmschermen

Heerlijk genieten van je terras of tuin zonder belemmering van de felle zon en de bijbehorende warmte? Dat kan met een knikarmscherml. Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteit motoren van SOMFY. Knikarmschermen zijn ideaal voor het verkrijgen van een comfortabele schaduw en bescherming tegen de regen bij (grote) tuinen en terrassen.

Bekijk meer

Markiezen, karakteristiek en opvallend!

Markiezen

Ze bieden een uitstekende vorm van zonwering. De kapvormige schermen en dichte zijkanten zorgen ieder moment van de dag en bij iedere stand van de zon beschutting van zonnestralen en de bijkomende warmte. Maar daarmee is de charme van een markies maar half beschreven. De karakteristieke constructie en de daardoor opvallende doeken zijn een pracht voor het oog.

Bekijk meer

Rolluiken, veilig en sterk

Rolluiken

Ze zijn in diverse kleuren en alle maten leverbaar. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden je keuze aan te passen aan je persoonlijke smaak en aan de architectuur van je woning.

Rolluiken zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding en zorgen voor enorme stabiliteit
de grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik.

Op alle rolluiken 5 jaar garantie!

Bekijk meer

Screens: een subtiele oplossing

Screens

Een screen hangt vlak tegen de buitenzijde van een raam aan. Hierdoor neemt deze zonwering geen ruimte in beslag en krijgt invallend zonlicht geen kans, ook niet bij zijdelingse lichtinval. Het speciale doek filtert het zonlicht en houdt warmte buiten. Bovendien zorgt het doek ervoor dat niemand bij je naar binnen kan gluren, terwijl het wel mogelijk is om van binnen naar buiten te kijken.

Bekijk meer

Terrasoverkappingen, geniet van het buitenleven

Terrasoverkappingen

Last van de zon of de wind terwijl je van je terras wilt genieten? Onze overkappingen en schermen bieden een smaakvolle oplossing op maat. Een ruime keuze uit diverse modellen, elk van deze modellen is uitvoerig getest.

Bekijk meer