binnen-header

Bij Ako Sol is alle zonwering inclusief gratis meten en monteren!

Ako Sol heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos van sfeervol tot zakelijk passende raamdecoraties. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties. Hieronder een greep uit de diverse mogelijkheden

Jaloezieën, praktisch en veelzijdig

Jaloezieën

Jaloezieën zorgen voor een strakke en elegante uitstraling. Zowel gesloten als geopend doen de jaloezieën hun werk uitstekend. Enerzijds kunt u de jaloezieën gebruiken voor weerkaatsing van het zonlicht, zo houdt u de warmte buiten. Anderzijds kunt u optimaal gebruik maken van het zonlicht om uw huis te verwarmen.

Hout
Aluminium

Lamellen, robuust of verfijnd

Lamellen

Lamellen op maat komen helemaal tot hun recht als je denkt aan de begrippen decoratief en functionaliteit. Verticale lamellen zijn het ideale product voor elke denkbare ruimte en ook uitermate geschikt voor grotere raampartijen. Lamellen zijn toepasbaar op rechte ramen, ronde en trapezium ramen. Geen enkel ander product combineert functionaliteit en sfeer zo goed als lamellen. In gesloten toestand geniet je van uw privacy terwijl ze in open toestand een prachtig gefilterd daglicht geven.

Bekijk meer

Plissé en Duocel, elegante binnenzonwering

Plissé en Duocel

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als je spreekt over de begrippen veelzijdigheid, decoratief en functionaliteit. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in 1 product te plaatsen‚ zijn plisségordijnen een perfect product voor de slaapkamer. Met plissés bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van je privacy. Plisségordijnen op maat laten je ruimte sfeervol tot leven komen. Spelen met kleuren, vormen en licht…het kan met plissé gordijnen.

Bekijk meer

Rolgordijnen, stijlvol design en decoratief

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen. Je bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met rolgordijnen kun je kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht.

Bekijk meer

Sheerlight, het beste van twee werelden

Sheerlight

Sheerlight is de elegantie van voile stoffen met de licht regulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Met een sheerlight op maat haalt u het beste van twee werelden in huis: elegantie en functionaliteit. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. Op elk moment van de dag regelt u zelf het
perfecte evenwicht tussen privacy en licht.

Bekijk meer

Shutters, een oase van stijl en rust

Shutters

Shutters op maat zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor hoofdzakelijk de binnenkant van de woning. Een kamer met daglicht regulerende shutters verandert in een oase van stijl en rust.
De hoogwaardige kwaliteit van shutters vindt men terug in de perfecte afwerking van dit geheel in Europa geproduceerde product. Met onze moderne productieafdeling staan wij niet alleen garant voor een uitstekende kwaliteit, maar ook voor een snelle levertijd en service. De montage van de shutters wordt vanzelfsprekend professioneel en vakkundig uitgevoerd.

Bekijk meer

Vouwgordijnen, overal toepasbaar

Vouwgordjnen

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor keuken, living en slaapkamer is het een perfect product.
In onze collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw kamer.

Bekijk meer